Annandag jul

Det känns som att allting lugnar ner sig nu. Återgår till något mer normalt. Fuck julen säger jag bara. Nu ska jag kolla House innan jag går en promenad i kylan. Love it.

Och snart är det nyår :)

Juldagen

Jag tror att jag försöker för mycket. Jag ville verkligen att denna julen skulle bli bra, samla ihop familjen lite.

Men man kan inte göra allt själv.


Och inte blir det bättre av att pappa behandlat mig som luft hela kvällen.

Julafton

Fattar inte vad jag längtat efter. Inser nu att det är som vilken annan dag, med bråk och tårar. Det blir bara mycket värre eftersom det är julafton. Jag trodde att det skulle vara annorlunda, att alla skulle vara lite gladare.

Men det är precis som vanligt.

Tävling

Hej, jag deltar i en tävling på citronmellis.blogg.se! Där kan du vinna en goodiebag till ett värde av 500 kr! Bra Va? Klicka här för att vara med du också! Vinnaren dras den 25 Januari!


Jag vill ha de där armbanden :D

Måndag

Idag ska jag och systern min åka till malmö och handla julklapp till lillbrorsan. Men säg inte det till honom.

SNART ÄR DET JUL :)

Sarri!

FörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåt.

För att jag inte bloggat idag. Men nu har jag det, hah!

Lättroad.

Nu ska jag visa er hur lättroad jag är. Så här får man mig att skratta på 3 sekunder.


Jag hatar rubriker.

Det är storm ute. Mysigt. Så länge man är inomhus och inte behöver luta sig 45 grader framåt för att ens kunna stå upprätt. Men som sagt, mysigt.

Jag har blivit beroende av en grej. Det är inget speciellt egentligen, men jag är helt fast i det. Klicka här för att se grejen.

C ya!

ps. Besöksrekord ser ut att slås även idag. VARFÖR?


Juldekorationer

Så, nu har jag äntligen lite tid för att sitta vid datorn. Jo, det jag skulle berätta om var att jag och lil' sis' pillade med lite julkort i förmiddags. Det var riktigt mysigt. Enda nackdelen var att min lillasyster är fett mer kreativ än jag, så mina julkort blev skitfula jämfört med hennes.

Men är man släkt med en talang så gör det inte så mycket.

Klicka på bilden så blir den lite större.



Här bjuder jag på en av syrrans teckningar. Den är min absoluta favorit.


On the go

Jag har filéer i ugnen som strax ska vändas. Så jag har egentligen inte tid till att sitta här och sitta. Skriver senare om mitt och syrrans kreativiteter under morgonen.

Poss!

Announcement

Nu ska jag lägga mig och njuta av House-avsnitt. Vill passa på att meddela att min blogg hade besöksrekord idag, I'm so proud of you guys :)

Natti!

Vad som gör mig lycklig.

Jag skulle vilja ha en Ipod Touch



Jag skulle vilja ha en snygg dator, t ex, Sony Vaio.



Jag skulle vilja ha en finfin platt-tv med alla kanaler på mitt rum.



Jag skulle vilja ha en ny mobil, typ LG Viewty.




Men det gör inte nåt att jag inte har alla de här grejerna. För det är bara GREJER. Vad spelar de för roll när jag har:

Min pappa.



Min lillasyster.



Min lillebror.



Mina vänner.

      
 

Jag är lycklig.

Ready to go!

Jag är nyduschad, luktar gott, snygg i håret och trivs i kläderna jag har på mig. Strax ska jag rusa iväg till bussen.

Kan det bli mycket bättre?



En dos av jul

I natt drömde jag om en blågrön kattunge som försökte äta upp min sovrumsdörr.

Fredag idag, innebär tvätt och lite (väääldigt lite) städ för min del och i eftermiddag ska jag hjälpa min käre vän Weronika att orientera sig i julhysterin. Det ska bli intressant.

Förresten, så tycker jag att Lidl's reklam är den roligaste på länge. Och ja, jag vet att min humor inte är något att hurra för.




It's a must.

House <3

Nu är det så, att, jag är helt förälskad i serien House. Därför känner jag att det är min plikt att nu tillägna ett helt inlägg åt denna magnifika skapelse innan jag drar mig till sängs.

Dr. Greg House är en skicklig diagnostikläkare som löser de mest konstiga sjukdomsmysterierna. Problemet med denna man är att han är en självgod jävel, känslokall, och den värsta cynikern som finns. Ändå kan jag inte låta bli att tycka om honom och hans kommentarer. Ändå kan jag inte låta bli att kolla avsnitt efter avsnitt (beror också på ursnygga Lisa Cuddy) och skratta åt honom, med honom och hela serien. House är helt fucking underbar, och jag vill aldrig att det ska ta slut. För då kommer jag känna mig tvungen att kolla på alla säsongerna 10 ggr om.

Och med det säger jag godnatt!

"Better be careful. I got a full bladder, and I'm not afraid to use it!"


Blue-eyed angel

Måste bara visa er mina lilla apa, mitt hjärta och min sötnos.


Jag hjärta min lilla Maxi.

Helvete! Jag fick brainfreeze! Gaah!


VIP

Hello my darlings!

Här kommer ett lösenorsskyddat inlägg! Om ni vill ha tillgång till mina mörkaste hemligheter så skriv till mig och be snällt! Kanske får just DU ta del av VIP-sektionen.

Godmorgon!

A must see!

Har ni kommit hit, måste ni se detta klippet! Mjau!



I'm on fire

Jag byggde ihop ett jävla pepparkakshus idag. Vet ni varför jag säger JÄVLA pepparkakshus? Jo, det ska jag tala om för er. Skiten gjorde så att jag brände mina fingrar! Och det är inte en ytlig liten brännskada som blir röd och svider lite, nääädåå, det är en djup en, som gav mig ordentliga blåsor på 2 av 5 fingrar. Det gör helvetesont. Men nu vet jag hur varmt smält socker kan bli.

Och pepparkakshuset blev fint.

   
Om ni kollar riktigt noga så ser ni hur ful kristyren blev.
Det vittnar om hur mycket jag brottades med detta djävulska påhitt.

Shake it up!

Jag anar att nog har sagts om denna ovanliga händelse. Egentligen behöööver jag inte skriva om det. men what the heck, ni vet den där grejen igår? Jordbävningen. Jag skärrade mig själv som in i tusan. Låg och halvsov, när plötsligt elementen och fönsterrutorna börjar skaka. Av ljudet att döma trodde jag att det var ett fucking flygplan så var på väg rakt mot min säng eller nåt. Jag bor ca 1 mil från Sturup, så tanken är inte helt omöjlig. Genarp ligger ca 1,5 mil från epicentrumet, så det skakade rätt så rejält. Tyckte jag. Men nu i efterhand så har jag nåt att berätta för barnbarnen. Höh.

Back at track.

Jag har spenderat halva dagen åt att omdesigna bloggen. Kom på att jag inte trivdes med den sandiga färgen, så nu har min blogg en enkel svart/vit design. Mycket mer jag.

Jag har försummat bloggen en månad nu, men det är dags för nya tag. Jag är en periodbloggare, men ska försöka komma ifrån det.

Ska alldeles strax säga natti till my woman, sen ska jag nog se en film så att jag blir riktigt trött. Imorgon bär det av till Arlöv, till Lussevaka med Elena, Nonne och Alex. Vi har fett kul ihop, så det kan inte bli mer än bäst! :D På lördag hänkar Lajna med mig hem till Genarp och chillar.

Nu ska jag flytta på kissebebisarna som nannar på varsin sida av min rumpa.

Natti!

RSS 2.0