Zzzzzz...............

KLICKA INTE HÄR!

Jag vill ha en ny dator.

Men det finns mycket här i livet man vill ha, som man inte får.

Godnatt.

Jag är världens tröttaste.

IGEN.

Sidewalk Express

Hur fördriver man 2 timmars tid på Malmö Centralstation? Jag har svaret: man surfar på Internet för 19kr/h. Så kul har jag just nu, när öresundsbron fuckar så att jag inte kan slutföra mina pass och måste vänta till 16.34 på nästa pass. Så jävla skoj har jag. Blö.
Egentligen skulle jag bara jobba 2 pass idag, men sen ringde bossen och frågade om jag kunde ta ett till. De betalade till och med min lunch om jag tog passet. Och medan jag satt där i lugn och ro och åt, så ringde bossen IGEN. Den här gången fick jag lite fler pass, skönt. Känns bra att de väljer att ringa mig, trots att det finns ca 50 andra att välja på.

Nu ska jag fortsätta ha lite kul.

WLW

Jag vill blogga med hjälp av Windows Live Writer. Någon som gör det, och kan hjälpa mig att komma igång med det?

En liten utmaning

Länka den (Alex) som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

· Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
· Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
· Låt dem sen veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

- Jag är en av de slarvigaste människorna jag känner.
- Jag är för impulsiv för mitt eget bästa.
- Jag träffade mitt livs kärlek på internet.
- Jag känner mig gammal när jag och min lillasyster diskuterar musik.
- Jag älskar att laga mat, men suger på det.
- Jag ska bli lokförare.
- Jag är mer mjuk än hård.

Jag utmanar alla som läser detta. Pallar inte länka och shit.

Dessa katter..

Fan vad jag har mått bajsigt idag! Varit helt grötig i hela huvudet. Kanske beror det på att jag var tvungen att åka hemifrån aaaaastidigt. Kl. 05.49 satt jag på bussen på väg till djursjukhuset. Sen droppade jag min kisse där, och åkte hem. Vilade några timmar sen åkte jag tillbaka och hämtade honom. Galna katt, det var asjobbigt att åka hem med honom. Han låg ju inte still i sin låda, och klöste och höll på. Nu är han iaf kastrerad, och förhoppningsvis kommer saker bli lite lättare nu.

Angående kattbebisarna, så har det tagits ett beslut. De får leva. Idag könsbestämde vi de med, det är två små tjejer! :) Hoppas vi kan bli av med de när den tiden kommer...

Nu ska jag ta och kolla på Reuter & Skoog! <3


:(

Än blir det inga bilder på kissarna, det är för mörkt för att ta några nu.

Det är svårt att ta ett beslut om deras öde.. Innan de var födda var jag stenkall och sa helt säkert att de ska avlivas. För vi kan faktiskt inte ha fler katter! Men.. nu har jag sett de kämpa sig ut och jag har sett de andas sina första andetag. Nu tänker ni säkert att jag är skittöntig som känner så för katter, men.. Jag är sån! Jag älskar livet, och jag älskar djur. Varför ska vi ta deras liv när de väl kommit hit? Så jag sa till pappa att han får avgöra vad som händer med de, jag vill inte ta det beslutet. Jag vet inte ens om jag hade klarat av att åka till veterinären med de små liven så att de får sin sista spruta. SNÄLLA, ÄR DET NÅGON SOM VILL HA EN KATT? Jag vill att de ska leva... Vi har två, snälla, om ni vill ha en, tveka inte att kommentera här och nu!

Over and out...

Tillskott

Ikväll blev vi med kattungar här hemma. Två små underbaringar. Pappa säger att vi ska behålla de. Dock röstar jag för att de ska avlivas, vi kan inte ha mer än de katter vi har just nu... :(  Men men, det är pappas beslut. Jag får försöka övertala honom. Han blev så mammig direkt när han såg de små liven :/ Bilder kommer imorgon. Nu ska jag kolla på Dr. Dolittle och dricka varm oboy som jag snodde från jobbet.


Gonatt!

RSS 2.0