Bloggin'

Förlåt bloggen! Jag har försummat dig! Nej, det har jag faktiskt inte. Jag har inte haft tid, ork och jag har inte varit hemma. I onsdags sov jag i Höör hos min fosterfamilj, igår kom jag hem sent efter en fika med Mira och idag fick jag äntligen tid att blogga lite.

Den senaste veckan har jag känt mig lite halvt stressad..  Eller nä! Inte stressad.. Mer som att jag inte fått tid för mig själv. Alonetajm för bara mig. Jag vet inte ens när jag kommer vara ledig nästa gång, på måndag får jag schema för den resterande tiden hos Academic Search. Så då får vi se hur det blir..

Som sagt träffade jag Mira igår. Det var kul, efterlängtat och otroligt skönt att prata med henne igen. Om någon frågar mig om jag saknar skolan skulle jag antagligen svara att jag saknar Mira. Och Viktoria. Och Tanja. Mycket mer saknar jag inte från den tiden. Oväntat fick jag en liten present av Mira, försenad studentpresent kan man säga. Damn, så generad jag blev. Samma sak som när någon ger mig en komplimang, jag har svårt att ta emot det liksom.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på House. Btw, jag saknar dig älskling.. Jag vill att vi ska ses så jävla snart! Jag vill bara ha en dag att längta till.. Min vackraste bästaste bästistjej.

Natti!

Genarp igen.

Bajs! Jag måste gå och posta ett brev jättelångt bort (typ 500 m), och det REGNAR! Hur kul kan det bli egentligen?

Kom hem vid 12 från Alröv och en underbar helg. Har haft så sjukt kul, älskar att hänga med makedon-gänget :) I lördags var det dock drygt, för då jobbade jag mellan 19-23, så var rätt så trött när jag kom tillbaka. Men men, det är pengar. Vilket jag är fett i behov av. Sen igår, söndag, myste vi allihopa framför Alex überfina platt-tv, vi såg Spice Girls The Movie! :D Sen kollade vi på Mamma Mia, eller det var bara jag och Alex som ville se den. Till middag gjorde vi Tacopaj, vilket jag aldrig smakat innan, det var svingott! Lele, så mätt jag var sen...

Nä, nu får jag väl ta och gå innan det blir för mörkt :(

C ya.


Alröv

Tjenixen!

Sitter i Alröv, at Alex plejs! För det första så är det fett skönt att komma hemifrån, och för det andra så älskar jag sällskapet :)

Imorse vaknade jag av att katten krafsade runt i sin nyinredda kattlåda (den nya sanden han har låter som en miljon plastpåsar). Sen somnade jag om för att vakna redan vid 7.30! >< Jag som skulle ha "sovmorgon". Sen drog jag, papi och syskonen till erikshjälpen för att kolla efter skrivbord. Där var ett skitsnyggt, svart, men tyvärr alldeles för stort skrivbord :(

Anyway, när jag vaknade så tänkte jag på nåt, som jag ville blogga om. Men med mitt minne så är det redan dömt att misslyckas. För jag kommer inte ihåg vad tusan det var. Men det var ett viktigt ämne. Så det blev åter ett sånt där meningslöst inlägg. Men det får ni leva med eftersom ni klampade in på min blogg.

Ikväll blir det jobb, en tur till Simrishamn. Drygt, men det är helgOB :)

Baj sålänge!

Han är inte retard, han är ett freak!

Så sjukt skönt att det är fredag! Är supertrött, är inte direkt van vid att stiga upp innan 6. Men det är bra att vänja sig, man kan ju inte ha sovmorgnar resten av livet..

Imorgon beger jag mig till Alröv. Blir massa roligt imorgon kväll :) Jag, Elena, Nonne och Alex. Vem vet var det slutar? ^^

Förresten så börjar jag tro att jag är en kändismagnet. Idag stötte jag på Peter Stormare på Malmö C. Jag har kommit fram till två slutsatser:

Antingen
1. så är det en ren slump att jag stött på TVÅ kändisar under tre dagar.
eller så
2. inbillar jag mig, och personerna är i själva verket inte de jag tror.

Men det var Petter, och det var Peter Stormare. Jag kan satsa min mobil på det - och jag älskar min mobil. (Jag är materialist, unfortunately)

Men ni måste erkänna att Peter äger mer än Petter. Så är det bara.


Här har ni Peter, folks!

Lunchade i ilfart tillsammans med Tessan idag, det var gott och trevligt. På tisdag ska jag hälsa på gamla fosterfamiljen, så då hinner vi ses lite längre. Ska kolla på hennes lilla amstafftik då också :)

Och nästa vecka ska jag fika med Mira! Ska bli skoj, saknar verkligen henne...

Baj for now!

ps. Rubriken syftar på en ordinär kvällsdiskussion mellan mig och papi.

Tjohooo!

Go'kväll!

Sista jobbedan imorgon innan "lov". Jag har ju inte lov, för jag är halvt arbetslös. I morse var det jävligt kallt, det vill jag lova. Stod i Örestad halv åtta på morgonen, ENSAM! Tydligen ville ASJ att jag skulle räkna kort ENSAM på ett multat tåg med 6 vagnar. Jag kan ju säga så här, jag hann igenom 3 vagnar när vi kom till Malmö. Det var verkligen ett omöjligt uppdrag. så slutade tidigare, men fick ändå lön för halva arbetstiden. NICE! :)

Imorgon är det fredag då ja. Ska sova hos Alex hela helgen, kommer bli jättekul! :D Hon har FF och jag är inbjuden :) Nonne kommer också, och Elena will be there. Tänkte att jag skulle berätta lite mer, men det vågar jag inte... Kommer nån lösenordsskydda min blogg. Fan...

You look great!

Tjo baloba!

Idag fick jag mig ett gott skratt. Jsg tänker inte berätta varför, för jag litar inte på er som läser min blogg ^^ Ni kanske påverkas negativt, små barn.

Idag åkte jag hela vägen från Örestad till Laholm, och sen hem igen. Samma visa imorgon. Kan det bli drygare? Ge mig pendeltågsturerna!!

Nä nu fan är det bara 6 minuter kvar tills klockan är halv. Time to duscha!

Shiiit, glömde nästan! Jag träffade en kändis idag. Och pratade med honom. PETTER! Kände knappt igen honom nu när han har hår.


Tips

Shooo!

Ska snart sova, ville bara passa på att säga en grej! Om ni går in på BLOGGKOLL så kommer ni till en asbra sida. Där kan ni knappa in alla bloggar ni vill följa. När t ex jag uppdaterar min blogg kommer det synas där. Jättesmidigt! :D

Gonatt på er nu, och sov gott!

Nu blir du av med tottarna lilla sötis! Mohahaha

Då var datumet satt! 4 november är det dags för kattens lilla operation... Sötaste, hoppas han inte blir allt för ledsen när han förlorar sin mandom. Han kommer ändå alltid vara mannen i mitt liv <3

Kom hem från jobbet vid 10, skönt att inte ha så långt pass idag. Men var tvungen att gå upp för jävla tidigt imorse, så det blir till att vila en stund på dagen. Gick inte alls bra idag, tåget som jag räknade från Malmö C till Ystad var försenat, så jag missade det tåget som jag skulle räkna tillbaka. Det är som det är.

Filmer i min nedladdninslista atm är Svensson Svensson - filmen så klart. Sen har vi Reuter och Skoog - Vilken kombination ^^, Primal Fear och Mr. Jones. Ser framemot att se de! :D

Nu ska jag nanna en halvtimme, bara för att recharga min hjärna.

Baj!

Bloggin' away..

Tjo!

Kom hem för nån timme sen från jobbet. Jobbade ensam hela dagen, dvs utan någon "multkompis". Men tågpersonalen har varit schyssta mot mig, så det märktes knappt :) Åt lunch i Höör med en av pågatågs-tågvärdarna. Hihi, hon var så söt. Tror hon var typ korean eller nåt. Visade mig ett jättebra lunchställe som jag inte ens visste fanns. Och jag har bott i Höör i 5 år. Fifan.

Känns som att jag har halvt intervjuat varenda tågvärd jag mött, och några av lokförarna också så klart. Men vad då då, man måste ju ha lite underlag för sina framtidsplaner! :D

Träffade Tanjis idag på tåget när jag jobbade! Hihi, jag blev så överraskad och glad :) Det var verkligen härligt att se dig igen Sweetie!

Kolla in vad jag fick på posten idag! :D :D Wiiiiiiiii!! Nu väntar jag bara på att Skåne-distriktet ska kontakta mig så att jag kan få veta lite mer om hur jag blir aktiv :D


Nu ska jag strax lägga mig, upp kl 04.30 imorgon.. Zzzzz....

Igrankata

Det var galet igår kväll! Kul som fan hade jag! Var i helsinborg med Elena, Nonne och Alex på en makedonisk fest. Det var fetingskoj.. Jag drack pyttelite för mycket, men nyktrade till väl inne. Tack och lov för det. Det var så himla kul att testa på nåt nytt, jag lärde mig dansa (inte perfekt, men man kan alltid öva) lite makedonisk dans. Önskar jag hade bilder, men det blidde inte några bra.

Sedan stannade jag över i Helsingborg, i Elenas hotellrum. Sen såg jag framemot en 2,5 timmes resa hem till Genarp klockan 9 på morgonen. Daaamn, vad trött jag var.

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och kolla på HEROES! :D

Some recap!

Long time no blogg, jag vet! Men jag har verkligen inte hunnit, det har bara runnit på i en rasande fart sen i onsdags! Så ska försöka skriva ner en liten resumé over the past days..

Ja, in onsdags då.. Var supernervös precis innan jag skulle gå på mitt första pass, men slappnade av när jag träffade min kollega som skulle räkna andra tåget (eftersom det var 2 sammansatta tåg, så kallat "multat" tåg). Tjejen var schysst som fan. Sen traskade vi iväg till tågvärdarna, snackade med de lite. Jag fick värsta berömmet för att vi hälsade på de, tydligen brukar inte trafikräknarna vara så sociala! ^^ Anyway, min tågvärd var så söt, och tog sitt jobb på värsta allvar! När vi skulle kolla korten gick han så snabbt att jag inte hann med alla, trots att han lovat att ta det lugnt! Hihi.. Men sen fastnade vi i Åkarp, då en ledning trillade ner i Hjärup, ingen ström mellan malmö och lund. Var skitläskigt när batterierna dog på tåget, inget lyse och knappt någon luft! :( Men vi behövde inte sitta där så länge som de som fick sitta till 21 på andra tåg.. Men iom strömlösheten missade vi 3 av 4 tåg som skulle räknas, så det slutade med att vi fick lön för att sitta och fick på EH i väntan på vårt sista tåg över bron. Härlig dag ;)

I torsdags hade jag sketans skoj! Träffade jättetrevliga tågvärdar, helt underbara! När vi åkte tur och retur mellan malmö/helsinborg sällskapade jag en man som var supersnygg! Hade jag varit hetero, och kanske 40+ hade han nog varit min drömman rent utseendemässigt ^^ Men anyway, jag berättade om mina planer för framtiden, att jag vill utbilda mig till lokförare och så. Då tipsade han mig om värsta grejen som jag inte hade någon aning om. Tågvärd i danmark! Varför har jag inte tänkt på det liksom!? De söker tydligen folk.. Och lönen är MYCKET bättre än svenska tågvärdars.

Jag måste passa på att berätta en annan grej som hände i torsdags! Mellan Örestad (Danmark) och malmö C på kvällen, skulle vi räkna ett tåg som var helt fullproppat! (Dessutom räknade vi fel tåg, men det är en annan historia) Jag trängde mig igenom tåget som var överfullt, och hittade till slut min tågvärd som var danska. Hon var så jäääävla cool.. Snygg... Supercharmig.. Eller.. det var inte hennes utseende som var snyggt, det var hennes personlighet som gjorde henne snygg! Sen satte vi oss i tågvärdarns hytt, där det bara var en stol. Så sa hon att vi kunde dela.. Jag: "Eeehehe... jag tror jag står upp :)" Sen skulle hon ut och fixa nåt, efter nån minut kommer hon tillbaka lite stressad och frågar mig massor om grejer från malmö som jag trodde hon skulle ha koll på! ^^ Så jag kände att jag var lite till hjälp iaf.. Men sen hände GREJEN! Hon skulle ta sin väska, och där stod vi i det trånga utrymmet, och hon böjer sig ner framför mig så att mitt lår nuddar hennes rumpa! Herreguuud, var löjligt det låter, men jag lovar att jag blev SÅ generad... fifan...

Igår var jag världens tröttaste, jobbade 12 timmar i sträck efter att ha sovit 3 timmar. Det var jobbigt, men jag träffade trevlig personal på pågatåget mellan malmö/höör. Jag fick åka med där framme, vilket jag aldrig gjort förr. Skoj :)

Jag trivs verkligen med detta jobbet, önskar att det inte hade varit så kort.. Men, detta är lite som en prao för mig. Jag får prova på hur det är att ha tåget som arbetsplats. Och jag ÄLSKAR det! Detta är så rätt... Jag har aldrig mått så bra efter att ha jobbat som jag har gjort dessa 3 dagar... Helt underbart. Det är skitbra att jag har så mycket kontakt med personalen ombord, jag har verkligen fått svar på många av mina frågor.

Oj då, detta blev ett mastodont-inlägg. Jag behövde skriva av mig :)

Snart är det dags för Igrankata! :D

Baj!

Zzzz...

Är typ världens tröttaste, så update om min första jobbedag kommer imorgon bitti. Kan bara säga att det var ju en jäkla premiär... :/

Gonatt!

Shooobidobap

Tjoo, då är det onsdag idag. Nervositeten har klingat av lite, jag ska vara, som Tanja sa: Cool. Herregud, jag fick detta jobbet, jag klarar av det, och ska göra det så bra jag kan. Bättre kan det inte bli :) Kl 16.30 börjar jag, 22.00 slutar jag..

Nu måste jag dock hoppa in i duschen, jag och pappa ska till erikshjälpen idag igen för att kolla om de fått in något skrivbord.


Love

Walking the line

Vad fan är det med mig? Jag känner mig sådär panikslagen igen.. Igår var det för att jag har svårt att hantera oväntade stuff, men idag? Jag vet inte.. Känner mig nervös.. Orolig.. Orkar verkligen inte med att må så här just nu! Jag saknar Mira.. Jag saknar att prata med henne om allt möjligt bajs, men också allt möjligt som inte är bajs, utan viktigt.

Imorgon nån gång runt 16 ska jag gå på mitt första arbetspass, av de sex som jag har.. >< Det är kanske det jag är nervös inför? Ska hänga med tågvärden och kolla vilka kort folket använder när de reser. Men ibland måste jag gå själv, ifall tågvärden måste göra nåt annat. Jag har försökt vara ärlig mot mig själv, och jag tycker att jag är bra på att ta kontakt med människor. Men tror det kommer vara nervöst i början.. Det brukar det vara. Vi får se imorgon. Ska åka två ggr över bron också..

Såg precis Lilja 4-ever. Vet inte riktigt hur jag ska förklara mitt intryck av filmen. Jag grät inte, men det var inte långt ifrån.. Istället för en klump i halsen, fick jag en klump i hela hjärtat. Det faktum att hon tog livet av sig efter att ha blivit våldtagen av ett otal gubbar var inte det som berörde mig starkast. Utan det var när hennes mamma åkte ifrån henne.. Jag kunde höra, se och till och med smaka på den smärtan.. Jobbigt.. :(

Nu måste jag nog gå en runda så att jag kan frigöra lite tankar, försöka slappna av..

E, jag behöver dig right now..



Spieluhr - Rammstein
Jag knarkade sönder denna låten för nåt år sen.. För bra.

...

Nu är jag sjukt opepp igen. Ringde till projektbossen imorse, och hon sa precis det jag trodde. Det finns ingen chans att byta pass med någon annan, så det var bara att stryka de pass jag inte kunde jobba. Resultatet är att jag har 6 pass att jobba, vilket kommer att ge mig pisslite pengar. Och jag är ledsen för det.. Hon tyckte iaf synd om mig, eftersom det varit så mycket klödd med mitt schema, så hon skulle höra om det fanns några pass kvar på de andra avdelningarna. Men dock, ingen garanti. Det är bara att vänta och se.. Kollade in platsbanken också, det finns knappt några jobb! Eller jo, det finns jobb, men inte som jag känner att jag kan klara av, såsom BLI SÄLJARE IDAG! eller DALBYKVINNA SÖKER PERSONLIG ASSISTENT. Fan.. Det mest bajsiga i hela situationen är att jag kan inte sluta på djurparken, vilket jag velat hela sommaren! Jag måste stanna där..


Don't worry, be happy!

Efter att ha pratat med E i en timme känner jag mig supermycket lugnare. Slutsatsen blev: dra inte förhastade slutsatser. Det är bara att ringa dit imorgon, och går det att lösa är det ju jättebra. Min panikattack innan berodde väldigt mycket på min rädsla för att vara utan pengar. Jag vill inte bli utblottad.. Jag vill ha så att jag klarar mig. Men som sagt, det var en förhastad slutsats. Inte bra. Här kommer en mini-lista på varför förhastade slutsatser inte är bra:

1. Du blir sjuk av oro utan någon egentlig anledning, anledningen finns ju inte mer än i din hjärna.
2. Det är 50%(mer eller mindre) chans att din slutsats besannas, eller dementeras. Varför gråta i förväg? (I've learned it the hard way)
3. Antingen blir du besvikad eller överlycklig. Av min erfarenhet kan jag säga att nästan ingen av mina förhastade slutsatser har slagit in. (Hm, då borde det ju vara nåt bra, eftersom jag blivit överlycklig när det inte blivit som jag trodde? - Fast oj, förhastade slutsatser är inte alltid negativa slutsatser. Nu kom jag ihåg varför slutsatser är bad).
4. Slutligen - om du nu är så tvungen att dra en förhastad slutsats, se till att tänka det ALLRA värsta som kan hända. Då blir du inte så besviken.


Här kommer den utlovade bilden på min töjning btw.
På tal om töjning så sov jag som crap inatt, hade så jäklens ont i öronen, så kunde inte ligga på sidan eller mage som jag brukar. Var tvungen att ligga på RYGG och "sova". Dömt att misslyckas. Drömde nåt, vaknade, drömde nåt, vaknade. Så höll det på hela natten. Till råga på allt så varar mitt hål i höger öra, fattar inte varför. Har ju inte töjt för snabbt! GRRrrrrRRRRRRRRrrrrrrr! Buhu...


:(:(:(:(:(

Jag tror jag kommer börja lipa nu. Känner att paniken ligger tätt inpå mig atm. Jag fick mitt schema idag, var tvungen att stryka 2 pass pga att de fucking k*k-bussarna inte går sent på kvällen till Genarp. När jag kommer hem ser jag att återigen de fucking k*k-bussarna inte går tidigt på morgonen heller. Så imorgon måste jag ringa och säga det till min chef. Och det kommer säkerligen sluta med att jag får stryka hela fucking skiten! GAAAhagagAgagAGAaGag!!!! :( I såna här lägen hade en bil suttit bra...... Jag kommer börja böla. Jag känner det. Jag tål inte att nånting går emot mig just nu.

Rolling on a river

Måndag idag. Hittills har jag spenderat min dag med att spela Guitar Hero III på mobilen, och duschat/fixat mig inför arbetsutbildningen. Ska strax åka. Det är så fucking störigt att jag måste åka redan kl 13 när jag ska vara där kl 15. Jävla Genarp, med dess relativt dåliga bussförbindelse.

Anyway, I'm feeling pepp as faen! Har precis pratat med honeylove och det finns inte några dåliga tankar eller känslor i min kropp just nu! Det känns bra att vara på väg nu, att mitt förhållande känns toppen och att jag känner mig snygg idag. Lägger upp bild sen när jag kommit hem från malmö så att ni får se min 8mm's-töjning. Varning, den är sketans ful, men sånt är livet när man är fattig, och inte har råd att köpa en snygg och fräsch tunnel istället :(

Nu ska jag gå och terrorisera min far!

Love

Coca Cola smakar diskmedel

... iaf på McDonalds. Det har jag insett efter att ha varit hopplöst Coca Cola-beroende i några år. I somras började jag "banta" (vill inte kalla det banta, för det låter så negativt - låt oss säga att jag startade ett korståg mot fettlagrena runt midjan) och därmed slutade jag dricka läsk överhuvudtaget, och slutade äta bajsmat så gott jag kunde.

Så klart har det blivit en del "misstag" på vägen, men de misstagen verkar bara ha gynnat min viktnedgång. Läsken är iaf helt utesluten, för jag är inte ens sugen på det! Jag dricker kolsyrat vatten, eftersom pappa hittade en soda stream :) Hur perfekt kan det bli egentligen? Har finally insett att sött är inte alltid godast. Vatten ftw! - KRANvatten ftw! :) Min flickvän påverkar mig på ett bra sätt, när hon propagerar för VARFÖR man ska undvika köpevatten och istället dricka det från kranen.

Hursomhelst, min kur var: *trumvirvelDamDamDaaaam* Nutrilett. Gott, men inte särskilt mättande. Jag följde kuren typ... 3 veckor kanske, till och från (man tröttnar rätt snabbt på det). Nu, idag, presens, har jag slutat gå och småäta, börjat gå promenader, och dricker tillräckligt med vatten för att kroppen ska må bra. Drack inte en droppe innan! Bara en grej kvar att fixa... GRÖNSAKER! Isch.. Don't like them.. Lovar, de har säkert kommit med nån utomjording som hade dålig smak. Men det är bra för en iaf..

Här kommer lite info som säkert INGEN av er bryr sig om, men eftersom det är MIN blogg så skiter jag i det! :D (Vill ha det här för att komma ihåg - minnet är inte som det varit, jag kanske blir av med min almanacka)

Mått och vikt innan kuren:

Vikt: 89 kg
Midja: 106 cm
Stuss: 121 cm
Lår: 77 cm

Mått och vikt TODAY:

Vikt: 81 kg
Midja: 101 cm
Stuss: 115 cm
Lår: 71 cm

Sooo, there've been som changes.. Och det är jag så himla glad för, annars hade jag nog inte fortsatt detta pepp-tänkandet.

Dags att gå ut då, plugga in musiken i öronen, och stänga av all tankeverksamhet.

Och kom ihåg, kommentarer förgyller min dag!

Puss och kram


Fantasilös när det gäller rubriker!

Godmorgon folks!

Vaknade sju imorse, av någon väldigt konstig anledning. Det värsta av allt är att jag är PIGG! Min dag hittills har varit produktiv. Gick med i Ung Vänster. Efter att ha läst mer än hälften av deras åsikter berörande olika punkter, och hållit med visste jag att detta är partiet för mig. Sen blev jag medlem på en sida för Sveriges vänster. Natta goes active! :D Nej men.. Jag tror att jag behöver det här... får se hur det blir :)

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb! Ska bli skönt.. Inte så mycket tid till att tänka på bad stuff då. Jag vill må bra. Den senaste tiden har mina känslor varit allt för turbulenta, jag är rädd att jag ska hamna i någon sorts depression igen. Sysselsättning ftw...

Vad ska jag göra idag då? Det är fint väder, så det blir nog en liten runda. Ska kolla lite efter skrivbord ånlajn också. Btw, har satt i mina nya töjningar i båda öronen, så nu är jag uppe i 8mm på vänster öra, och 2 mm på höger öra. Att skriva upp min önskelista till jul: Snygga, svarta 8mm's-tunnlar.

För er som vill ha ett litet låttips kommer det här:



Breaking Benjamin - Diary of Jane

Tackar min lillasyster som tipsade mig om detta superba band!

Baj!

Happy evening

:D....... Mjau! Bara MÅSTE blogga nu! E kom in på msn, från Finland. Goood damn, vad jag har saknat att prata med henne! Och denna gången avslutades det mycket bättre, tycker jag iaf :) Jag tänkte positivt, var inte ledsen. Jag känner mig medveten om problemet, och det är ju första steget mot en lösning, right? Åh min babybaby.. Jag vill få de här att funkar, OSS att funka. Hoppas det går vägen! Jag satsar iaf på det :D

För övrigt har jag lagt till en besöksräknare, skiiiitful design, jag vet! Men kan inte göra så mycket åt det, man måste följa vissa av utvecklarens mallar. Unfortunately.

Nu ska jag kolla nån film. Lilja 4-ever kanske, men jag har blivit avrådd från att kolla på den innan jag ska gå och lägga mig. Det är en stark film. Vi får se vad jag hittar i skrothögen jag har framför mig atm.

Godnatt!

Just another Saturday

Puh.. Nu har jag fixat och donat med bloggen ytterliggare några timmar, och jag vet inte ens vad jag ska tycka om resultatet. Jag kommer säkert ändra det snart igen ><

Innan idag var jag på Erikshjälpen med pappsen, var på jakt efter ett skrivbord. Hittade inget skrivbord, men kom hem med en helkroppsspegel och en stålampa, så jag är glad :D (mest för att det var billigt) Nu fattas bara skrivbordet och den fina tigertavlan..

Snart dags för Family Guy <3<3

Later!

Tröttaste jag

Damn, jag har suttit sen kl 18 ungefär, och möblerat om min blogg. Än är jag inte färdig men jag gillar vad jag ser nu :) Själva designen är färdig, imorgon ska jag fixa några smågrejer, kanske lägga till någon "dagens vits"-funktion. Den som pallar får gärna feeda vad gäller min design :)

Natti!

ps. Jag har gjort headern själv ;)

Save their planet!

Hello allihopa everybody!

Innan jag vandrar iväg på min avstressande promenad ska jag bara göra lite reklam å miljöns vägnar! Läs igenom dessa frågor och räkna hur många ni svarar ja på:

* Är ni medvetna om vad som händer med vår planet?
* Bryr ni er om isbjörnarna som snart inte har någonstans att bo och därmed kommer DÖ ut?
* Bryr ni er om träden som huggs ner?
* Bryr ni er om överkonsumtionen i vårt samhälle?
* Har vi ett allvarligt problem med vår jord, och tycker ni att vi måste agera NU?

Om ni svarat ja på minst en av dessa frågor tycker jag att ni ska köpa en lika fin tygkasse som jag :) Tänk själva, det är ett av de lättaste sätten för oss människor att minska vår miljöpåverkan.

Här kommer en nyttig länk för er som vill veta mer om vad våra plastkassar gör mot miljön! Rädda deras värld. (djurens)

Plastpåsar = BAD (Bad And Dangerous)

Min tygkasseMin tygkasse


Min tygkasse! :D

Takeoff

Undrar om jag borde censurera denna blogg? Inte för min egen skull, jag bryr mig inte så mycket... Men ja, det finns grejer som folk inte får lista ut pga vad jag skriver. Damn, vad ni säkert inte förstår vad jag pratar om, men jag kan inte säga mer än så.

Idag ska jag:

* kolla på gardiner till mitt rum
* beställa en översnygg poster
* städa
* gå en lång runda


Skriver senare vid behov! Baj!

Feelin' kinda blue

Indeed, detta är min NYA blogg. Har efter cirkus ett år övergivit min ex-blogg på Metrobloggen, då det fuckar sig totalt på den sidan när jag är i desperat behov att skriva av mig. So goodbye Metro, Hello Blogg.

När jag nu pillat och donat med bloggar som inte funkar har jag hunnit lugna ner mig, och känner inte längre samma starka dragning till att skriva massa intetsägande ord, men det är som det är. Bear with me now.

Idag åkte E till Finland och det har skapat lite, minst sagt, knasiga känslor i mig. Eller nej, låt mig ta tillbaka det där, för det stämmer inte. För de här knasiga känslorna har rumsterat ett bra tag i mig. Låt mig förklara lite närmare. Vi pratade i ca 10 minuter ikväll, vilket är den sista kvällen jag kommer höra något ifrån henne tills på måndag. Efter att ha vant mig vid att vi har ett distansförhållande, och det går faktiskt bra, så är det supersvårt att nu inte ens kunna skicka iväg ett litet oskyldigt sms till min älskade flickvän. Hursomhelst, det var svårt att höra vad hon sa riktigt, och jag kände irritationen pocka på mig men fortsatte ändå tappert tänka positivt. Försökte iaf. Efter de där 10 minuterna, som skulle bli vårt sista samtal på några dagar, ville hon lägga på för att det var taskigt mot hennes resesällskap. Och jag tänkte bara "vafan, ditt resesällskap ska tillbringa 4 dygn med dig, och jag får 10 minuter". Så jag blev grumpy och samtalet avslutades trevande (E försökte vara positiv, men jag spoilade det). 15 minuter senare står jag i duschen och storbölar för anledningar som är okända för mig. Jag tänkte bara dåliga tankar... Dumma tankar... JAG VET INTE VAD DET ÄR MED MIG! Suck.... Jag borde vara en glad och positiv flickvän, hon ger mig så mycket mer än vad jag kan ge tillbaka. Fan vad jag älskar henne. Jag vill vara bra.
 
Tror inte jag orkar skriva mer nu... Kanske blir ledsen igen. Jaja... Får väl kolla på Harry Potter eller nåt, komma på andra tankar.

Bye dear blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0